Mhp Belediye Başkanı Adayı Tuncay Özkaya Hayatımın en heyecanlı, en unutulmaz, en duygusal dönemini geçirdim.

Hakkınızı helal edin.

1302
Mhp Belediye Başkanı Adayı Tuncay Özkaya Hayatımın en heyecanlı, en unutulmaz, en duygusal dönemini geçirdim.

SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM
Hayatımın en heyecanlı, en unutulmaz, en duygusal dönemini geçirdim. Sonucu zafer ile taçlandıramasak da bu süreci alnımız açık olarak bitirdik.
Bu süreçte bir çok insan tanıdık, bir çok dost edindik. Sizler sayesinde değişik fikirler, Bayramiçimizin eksiklerini kendi eksiklerimizi öğrendik.
Bu vesile ile bizlere inanıp güvenen, gece gündüz yanımda olan ekip arkadaşlarıma , abilerime, ablalarıma, kardeşlerime tek tek teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde Bayramiç'imiz için hizmet yarışına girip demokratik bir tutum içinde yarıştığımız tüm adaylara teşekkür ediyorum. Seçilen Belediye başkanı,meclis üyeleri, ilgenel meclis üyeleri ve muhtarlarımıza basarılar diliyorum.
Seçim kampanyası sürecince kimseyi Ayırmadan Ayrıştırmadan ekibimizle beraber elimizden geleni yaparak canla başla mücadale verdik, bundan sonrada mücadalemiz devam edecektir. Sizlerin kararı başımızın tacıdır, sonuçlar kasabamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Sağlıcalıkla kalın, Hakkınızı helal edin.
Hoşçakalın.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.